Projektering

Man er altid velkommen til at kontakte Recordinggear for en uforpligtende samtale om sit projekt. Her er et par eksempler på projekter som vi bliver indraget i meget ofte.

STUDIE

Vi kan hjælpe med at planlægge indretning, akustik samt teknik i studiet, og uanset hvad studiet skal kunne vil vi rådgive om hvordan budgettet lægges bedst. Som rådgiver kan vi også bistå med udbudsmateriale samt tilsyn under udførelse af entreprisen. Hvis du vil stå for den del selv, så hjælper vi med special materialer, udstyr etc.

Det er også muligt at få sparring til sit projekt og gode råd om hvilket udstyr man kan bruge med helt almindelig timeafregning.


Undervisningslokaler

Når man underviser i musik er det vigtigt at lokalet er indrettet til den funktion det skal udfylde, såvel som overholder gældende arbejdsmiljølovgivning. Samtidig er der typisk teknisk udstyr som sanganlæg, instrumentforstærkere etc.. Det giver rigtigt god mening at få placeret disse ting korrekt så det spiller bedst i samspil med lokalet og dets opbygning samtidig med at man planlægger akustikken.

RYTmiske spillesteder

Recordinggear har allerede haft fingeren med i spillet på flere danske spillesteder (Paletten i Viborg, Rust i København, Bremen Teater etc.). Vi har stor erfaring med lydisolering og akustik, samt at finde det rette PA i den rette størrelse.

Alt efter omfang og kundens ønske kan vi hjælpe med Projektering og udbudsprocess på anlæg og akustik, men i nogen tilfælde vil det give mening at vi bare leverer og installerer det for jer. Ønsker man bare løbende rådgivning er det selvfølgelig også muligt.