Unity Audio The Avalanche MKII

The Avalanche er den ene af Unity Audios to typer subwoofer. Den er bygget med et fuldstændigt forseglet kabinet og en 12’’ enhed der skyder ned i gulvet, og det giver den en utroligt præcis gengivelse af lydbilledet, samt en meget dyb frekvensgang. Kabinettet står på spikes og der minimerer kontakten til gulvet og dermed også overførslen af vibrationer. 

Avalanche er ikke kun bygget for at bruge sammen med Unity Audios egne højtalere i tankerne. DSP versionen kan instilles i crossover på samme måde som (eller bedre) ATC, Amphion, Quested, Genelec, Focal, PSI, ADAM, EVE, Barefoot, Dynaudio og alle de andre klassikere. Den kan derfor være den perfekte partner til alle de højtalere der er på markedet.

Som noget nyt kommer alle Unity Audio produkterne i to versioner. I den gamle version til alle der har et rum der er top reguleret akustisk, og i en DSP version hvor man kan EQ-kompensere for interferrenser i rummet samt lave den nødvendige delaykompensation. Det er super godt tænkt og noget vi kommer til at se meget mere af i fremtiden.  Alle sub-produkterne har udgange med DSP også, så køber man en Avalanche får man samtidig muligheden for DSP på hele sit system.


PRIS (u. dsp): ring
Pris (m. DSP): 17.830,- ex moms

Specs

Kommer