Unity Audio The B.A.B.E MKII + The B.A.B.E MKII DSP

The B.A.B.E. er den største og kraftigste af Unity Audios subwoofere. Den er bygget med et fuldstændigt forseglet kabinet og en 12’’ enhed der skyder fremad og det gør det muligt at placere den frit i rummet, hvilket er meget relevant når man skal placere sin sub rigtigt i rummet, så man kan opnå bedst mulige lyttepunkt. 

Når man hører The B.A.B.E. kan man godt høre at det er en bund der viser hele regnskabet. Den går uden problemer hele vejen ned til 18Hz og vælger man DSP udgaven vælger man selv hvordan og hvor man vil dele med sit crossover. 

Som noget nyt kommer alle Unity Audio produkterne i to versioner. I den gamle version til alle der har et rum der er top reguleret akustisk, og i en DSP version hvor man kan EQ-kompensere for interferrenser i rummet samt lave den nødvendige delaykompensation. Det er super godt tænkt af Unity Audio og noget vi kommer til at se meget mere af i fremtiden hos alle mærker. 

Køber man B.A.B.E.’s med DSP får man samtidig muligheden for DSP på hele sit system.

B.A.B.E. er ikke kun bygget for at bruge sammen med Unity Audios egne højtalere i tankerne. DSP versionen kan instilles i crossover på samme måde som (eller bedre) ATC, Amphion, Quested, Genelec, Focal, PSI, ADAM, EVE, Barefoot, Dynaudio og alle de andre klassikere. Det er kun fantasien der sætter grænser. Så de passer sammen med en hvilken som helst højtaler.


PRIS (u. dsp): Pr. sæt: ring
Pris (m. DSP): Pr. sæt 37.230,- ex moms
Pris (M. DSP). Enkelt 22.990,- ex moms

Specs

Kommer