Unity Audio The Boulder MKIII + THE BOULDER MKIII DSP

The Boulder MKIII er en den anden opgradering af The Boulder. Det er stadig en trykkanmmerhøjtaler, med frontplade i corian og er stadig den eneste studiemonitor på markedet med coaxial bånddiskant. Men nu har de 2 class D 300w forstærkere med 2 sepperate strømforsyninger. Forstærkerne levere nu kraft til 2 stk 8,5’’ Elac Crystal membrane basenheder istedet for de tidligere 8’’ Seas woofere. Også den coaxiale 5’’ mellemtone har fået et nyt design, her er der dog kun tale om noget visuelt. Båndiskanten er helt den samme som den altid har været.

De nye større basenheder gør at The Boulder nu går endnu længere ned, og at højtaleren spiller højere, hvilket kan være fedt i en tracking situation hvor en står i kontrolrummet.

Fordelen ved at bruge coaxial mellemtone/diskant, er at der ikke kommer diffusion imellem de to enheder, og det giver et godt lydbillede uanset hvor man placerer sig i forhold til højtaleren. Yderligere er kanten ved siden af diskanten affaset for at sikre mindst mulig reflektion fra kabinettet.

Særligt ved The Boulder MKIII DSP, er at man har valgt at sætte en udgang med DSP også, så man kan sætte en aktiv sub til dem og via DSP kan EQ kompensere så den passer så godt som muligt til ens rum. Man behøver altså ikke at købe den dyreste sub, men har stadig de dyre muligheder – Det er god karma og super sejt gået af Unity Audio, som jo ellers også sælger fremragende subs.

Som noget nyt kommer alle Unity Audio produkterne i to versioner. I den gamle version til alle der har et rum der er top reguleret akustisk, og i en DSP version hvor man kan EQ-kompensere for interferrenser i rummet. Det er super godt tænkt og noget vi kommer til at se meget mere af i fremtiden.

PRIS (u. dsp): Pr. sæt 44.890,- ex moms
Pris (m. DSP): Pr. sæt 49.750,- ex moms

Specs

Kommer