Unity Audio The Mini Rock + The Mini Rock DSP

The Mini-Rock blev startpunktet i Unity Audios højtalerserie. Efter at have eksperimenteret med at prøve og bygge billigere designs, fandt Unity Audio sig selv, og besluttede at lave noget de ved er godt, også selvom prisen på deres billigste monitor måske ikke appelerer til alle.

Det er der kommet en rigtigt god monitor ud af. The Mini-Rock er, ligsom sine større søskende, en trykkammerhøjtaler, men med et mindre kabinet og en mindre woofer. Ellers læner designet sig op af The Rock Pro MKII. 

Den er lavet med en 5 1/2’’ aluminiumswoofer og en bånddiskant, men til forskel fra de større modeller, kan man købe monteringsbeslag og u-bøjler til dem. Det har Unity Audio bl.a. gjort for at imødekomme sorroundstudier og helt små studier. Det er typisk for trykkammerhøjtalere at bunden når lidt dybere ned end man vil forvente af højtalerens størrelse, men til gengæld har en lidt fladere kurve, og dermed er knap så “boomy”.

Som noget nyt kommer alle Unity Audio produkterne i to versioner. I den gamle version til alle der har et rum der er top reguleret akustisk, og i en DSP version hvor man kan EQ-kompensere for interferrenser i rummet. Det er super godt tænkt og noget vi kommer til at se mere af i fremtiden.

PRIS (u. dsp): Pr. sæt 10.420,- ex moms
pris (m. dsp): pr. sæt 14.920,- ex moms

Specs

Kommer