Unity Audio The Rock Pro + The Rock Pro DSP

The Rock var 9 år under vejs, og blev så langt om længe lanceret i 2011. Designeren ville ikke gå på kompromis, og det er der kommet en super studiemonitor ud af. Efterhånden som åbenlyse opgraderinger har vist sig mulige, så har The Rock fået dem og den er nu i sin tredie og fjerde version (med og uden DSP)

The Rock er en trykkammerhøjtaler, med en 7’’ aluminiumswoofer og en bånddiskant. Alt er bygget til lydmæssig præcision og derfor har Unity Audio valgt at sætte en corian-frontplade på monitoren. Sten som front og trykkammer sikrer mindst mulige svingninger i kabinettet, og det betyder at man får sin lyd fra kilden; woofer samt bånddiskant. Hos konventionelle monitors vil vibrationerne fra wooferen forplante sig i kabinettet, og dermed vil kabinettet afgive yderligere bas. Det er typisk for trykkammerhøjtalere at bunden når lidt dybere ned, men til gengæld har en lidt fladere kurve, og dermed er knap så “boomy”.

Særligt ved The Rock Pro MKIII DSP, er at man har valgt at sætte en udgang med DSP også, så man kan sætte en aktiv sub til dem og via DSP kan EQ kompensere så den passer så godt som muligt til ens rum. Man behøver altså ikke at købe den dyreste sub, men har stadig de dyre muligheder – Det er god karma og super sejt gået af Unity Audio, som jo ellers også sælger fremragende subs.

Som noget nyt kommer alle Unity Audio produkterne i to versioner. I den gamle version til alle der har et rum der er top reguleret akustisk, og i en DSP version hvor man kan EQ-kompensere for interferrenser i rummet. Det er super godt tænkt og noget vi kommer til at se meget mere af i fremtiden.

PRIS (u. dsp): Pr. sæt 17.750,- ex moms
pris (m. dsp): pr. sæt 21.585,- ex moms

Specs

Kommer